1 מכינים את הלחמניות: במיקסר לשים את הקמח, השמרים, הסוכר והמים לבצק אחיד. מוסיפים את המלח ולשים כ-10 דקות. מכסים ומניחים לתפיחה של כשעה, עד הכפלת נפח.
2 בינתיים מבשלים את הקורקבנים עם מים עד לכיסוי, בסיר לחץ כחצי שעה.
3 מכינים את הרוטב: בסיר שמים את השמן, הפפריקה, הפלפל היבש, שיני השום, המלח, הכמון, הכורכום, הפלפל והמים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. כשהרוטב רתח מורידים את המכסה ומבשלים מעט עד שהוא מצטמצם.
4 מוסיפים לרוטב את הקורקבנים וגרגירי החומוס ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות.
5 לשים מעט את הבצק שתפח ומחלקים לכ-20 חלקים שווים. יוצרים מכל אחד מהם לחמניה בצורה שרוצים ומניחים בצד לתפיחה של כ-20 דקות.
6 מחממים תנור ל-180 מעלות. מורחים על הלחמניות התפוחות את הביצה הטרופה, מפזרים שומשום ואופים אותן כ-20 דקות, עד שהבצק שחום לגמרי. מגישים יחד עם הקורקבנים והרוטב.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.