1 מטגנים בצל, ואז מוסיפים את תערובת הבשר והתבלינים. מטגנים יחד ומוסיפים רוטב ברביקיו וטבסקו. מוסיפים שעועית אדומה, כוסברה ובזיליקום. מבשלים הכל יחד 20 דקות.
2 חותכים את הטורטייה בעזרת רינג בצורת עיגול, מקפלים את העיגול לחצי ובעזרת מלקחיים מחזיקים מקופל. מטגנים בשמן עמוק - נוצר מעין חצי ירח פתוח.
3 צורבים תירס על האש, כמה דקות מכל צד, מגרדים את הגרגירים בסכין.
4 מוציאים מהשמן, מצננים מעט ומוסיפים פנימה את התבשיל. מפזרים מעל תירס חם וגרידת לימון.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.