1 מערבבים את כל החומרים לפיתה, לשים ומניחים לתפיחה במשך שלושת רבעי שעה.
2 לאחר ההתפחה, בוצעים חתיכת בצק בגודל אגרוף, משטחים על נייר אפייה משומן ומטגנים במחבת.
3 חותכים את האשכים לקוביות ומקפיצים במחבת עם שמן עד שהם נעשים לבנים. מניחים בצד.
4 מרתיחים את המוח 3 פעמים, שופכים את המים ושוטפים.
5 מעבירים את המוחות למחבת, מוסיפים מעט מים, מאדים, ומוסיפים פנימה את קוביות האשכים המוקפצות. להוסיף מיץ מחצי לימון ו-2 כפות שמן זית.
6 טוחנים בבלנדר את יתרת מיץ הלימון, הפטרוזיליה, השום ויתרת השמן, ויוצקים מעל הבשר.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.