1 מקמחים את נתחי האוסובוקו, צורבים במחבת חמה עם שמן זית, מוציאים ושומרים בצד.
2 מטגנים את קוביות הגזר בסיר. מוסיפים את השום, הבצל, הסלרי ולבסוף את העגבניות.
3 מתבלים במלח, פלפל וכל שאר התבלינים ועשבי התיבול ומערבבים.
4 מוסיפים רסק עגבניות ויין, מחזירים פנימה את הבשר ונותנים לנוזל להצטמצם וליין להתאדות.
5 מבשלים עד שהבשר רך מאוד, שעתיים-שלוש (אפשר לזרז בסיר לחץ).
6 הפולנטה: מרתיחים 2 ליטר מים ומוסיפים קמח תירס. מערבבים היטב עד שהקמח סופח את הנוזלים.
7 מוסיפים את החמאה, השמנת, המלח והפלפל וממשיכים לבשל עד שמוכן.
8 מגישים את הבשר על הפולנטה.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.