>> מתכונים לראש השנה
1 הפסטה: מערבבים את הקמח והמלח ויוצרים ערימה עם גומחה במרכז. מכניסים את הביצים והשמן לגומה, טורפים את הביצים ומתחילים להבליע את הקמח פנימה עד שנוצר בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
2 רוטב התירס: מורידים את גרעיני התירס מהקלח ומבשלים בסיר עם החלב והשמנת עד לריכוך. טוחנים ומסננים לקבלת נוזל אחיד. מאזנים את הטעמים של הרוטב במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.
3 המילוי: מבשלים את הפטריות בציר הבקר כרבע שעה על אש גבוהה עד שהרוטב מצטמצם. טוחנים הכל ביחד ומבשלים עוד קצת. מסננים ומשתמשים רק בנוזל. מקררים.
4 פותחים את בצק הפסטה בעזרת מכונת פסטה עד העובי הדק ביותר וקורצים 2 ריבועים בקוטר 6 ס"מ. שמים כמות נדיבה מרוטב הפטריות הסמיך במרכז וסוגרים היטב את הדפנות כדי שהמילוי לא יצא. מיישרים את הקצוות לקבלת ריבוע.
5 מבשלים במים רותחים כ-5 דקות עד שהרביולי צף. מגישים על רוטב התירס.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.