1 נקניקיית הבשר: מטגנים את הבצל והשום עד שקיפות. מוסיפים את הבשר והתבלינים ומערבבים הכל ביחד. מכניסים את התערובת למכונת הנקניקיות. מסובבים טוב-טוב את קצה המעיים ומיד לאחר מכן יוצרים נקניקיה נוספת.
2 על מחבת חמה מטגנים את הנקניקיות. אין לטגן את הנקניקיה זמן ממושך מדי או בטמפרטורה גבוהה מדי שכן הנקניקייה תתפוצץ.
3 נקניקיית הלוקוס: בקערה שמים את הדג והתבלינים, מוסיפים את הבורגול, מלח פלפל לפי הטעם ומערבבים. מכניסים. מכינים את הנקניקיות. מכניסים למים רתוחים לחמש דקות. מוציאים, צורבים על המחבת ומגישים. מומלץ להכניס לפיתה עם טחינה וירקות חתוכים בצד.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים