1 מטגנים בצל עם 20 גרם חמאה עד שנהיה שקוף.
2 מוסיפים את השום ופיטריות הקצוצות (ללא "הרגליים"), מטגנים מעט עד לריכוך ומוסיפים עלי תימין מלח ופלפל. מערבבים ביחד ומניחים בצד.
3 ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים מחצית מכמות תפוחי האדמה ומשטחים.
4 מניחים מעל את תערובת הפטריות ומכסים בשארית תפוח האדמה.
5 מבשלים על אש בינונית עד השחמת התחתית.
6 הופכים בזהירות ומטגנים עשר דקות נוספות. מגישים חם ומיד.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות):
אנרגיה | 167 קלוריות |
חלבונים | 3 גרם |
פחמימות | 21 גרם |
שומנים | 8 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השביעית של העונה החדשה