1 מכינים את שכבות הכנאפה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 ממיסים את החמאה במיקרו ושופכים על שערות הכנאפה. מערבבים בעזרת הידיים כדי שכל השערות יספגו חמאה ותוך כדי "פותחים" את הקשרים בסערות. מוסיפים את הסוכר וההל ומערבבים.
3 מניחים רינג עגול בקוטר 6-8 ס"מ על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ודוחסים לתוכו כמות קטנה משערות הקדאיף ליצירת דיסקית כנאפה. מרימים את הרינג ויוצרים באותה הדרך 6 דסקיות. אופים את הדסקיות כ-10-15 דקות, עד שהן מזהיבות.
4 מכינים את הקרם: מערבבים את מסקרפונה עם הסוכר כדקה בקערת מתכת. מחממים בסיר קטן מים ומניחים מעליו את הקערה עם המסקרפונה ליצירת סיר כפול, באן מרי. מוסיפים חלמונים וטורפים עם מטרפה ברצף במשך 5-8 דקות. מורידים מהאש וממשיכים לטרוף דקה או שתיים עד שהקרם מתקרר מעט.
5 מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתוך תערובת הגבינה. פותחים את תרמיל ההל, מפזרים את הגרעינים שבו לתוך התערובת ומערבבים. מעבירים את הקרם לשף זילוף.
6 מכינים את הסירופ: מבשלים בסיר קטן את הקפה עם רבע כוס מים עד לרתיחה. מסננים את התערובת ושומרים את הנוזל. שוטפים את הסיר ומבשלים בו את הסוכר והמים ומבשלים עד שהסוכר נמס והסירופ מסמיך. מוסיפים את נוזל הקפה ששמרנו, מערבבים ומבשלים עוד כמה דקות ליצירת סירופ אחיד.
7 מרכיבים את הקינוח: מניחים בצלחת דסקית בצק קדאיף ומשקים אותה בסירופ קפה. מזלפים מעל הדסקית את הקרם באופן אחיד. מניחים מעל עוד שכבת קדאיף, משקים גם אותה בסירופ ומזלפים עוד שכבה של קרם. מניחים מעל שכבה שלישית של קדאיף, משקים גם אותה בסירופ ומזלפים עוד קרם. מעל הכל מזלפים עוד מעט סירופ קפה ומקשטים את הצלחת עם סירופ קפה.