1 אופים את תפוחי האדמה על מצע מלח גס כ-45 דקות בחום של 200 מעלות.
2 מוציאים את תוכנם של תפוחי האדמה ומועכים.
3 מוסיפים זיתים, מלח ופלפל, שמן זית, בזיליקום, תימין, מרווה, שום קונפי ופלפל קלוי ומערבבים.
4 יוצרים מהתערובת גליל ארוך, מגלגלים בקמח, מעבירים לביצה ומצפים בפירורי לחם. מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה וחותכים באמצע באלכסון.
5 לרוטב: מטגנים שום ובצל, מוסיפים שמנת, חרדל חלק וחרדל גרגירים ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח ופלפל ומצמצמים קצת.
6 מחממים מחבת על אש גבוהה ומכניסים כף שמן, כף חמאה ואת הצלעות. מוסיפים שיני שום שלמות, ענף תימין וענף מרווה ומטגנים 3-4 דקות מכל צד עד שפנים הצלעות ורוד. מוציאים מהמחבת ונותנים לצלעות לנוח דקה.
7 הגשה: מסדרים את הצלעות בצלחת, לידן את הקרוקט ומלמעלה רוטב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה