1 מניחים את השום על נייר אלומיניום, ממליחים, זולפים קצת שמן זית וסוגרים היטב. אופים ב-180 מעלות עד שהשום מתרכך.
2 מוציאים את השום מהתנור וחותכים לו את הראש. ליצירת רוטב איולי, סוחטים את כל השום מבפנים ומערבבים עם מיונז, חרדל, מעט לימון, מלח ופלפל. קוצצים את הארוגולה, מוסיפים ומערבבים היטב.
3 חותכים את הבגט לשניים, מורחים במעט שמן זית ומניחים לצלייה קלה בגריל (המילוי עם הפנים לגריל). בינתיים פורסים את הבצל לטבעות דקיקות, טובלים קלות בקמח ומטגנים עד הזהבה. סופגים את עודפי השומן בנייר סופג.
4 קוצצים עגבניות ומתבלים בחומץ בלסמי, מלח, פלפל וקצת שמן זית.
5 מטגנים את הסינטה במחבת עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, וכל שתי דקות מרטיבים עם השמן והדם. כשהסינטה מגיעה לדרגת מדיום מורידים אותה מהאש ופורסים דק.
6 הרכבת הכריך: מורחים את האיולי עם הארוגולה על תחתית הלחם. מסדרים את פרוסות הסינטה קיפולים קיפולים, ועליהן את סלט העגבניות. מסיימים עם הבצל המטוגן, סוגרים ומגישים.
מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים