1 במעבד מזון קוצצים את הפטרוזיליה עם הכוסברה, חופן צנוברים קלויים ואת שיני השום ושמן הזית לעיסה הניתנת למריחה.
2 מעסים את הדגים בשמן זית, מניחים על תבנית ומכניסים לפעולת אפייה ל-12 דקות בחום של 200 מעלות. בזמן הזה, מוסיפים פירורי פנקו לעיסה. מוציאים את הדגים מהתנור ומסדרים מעליהם את התערובת עם הפנקו. מחזירים לתנור לפעולת גריל של עוד 5 דקות על מנת ליצור קראסט.
3 פירה כתום: מטגנים 6-7 שיני שום, מוסיפים את הדלעת, הדלורית ובטטה עד לטיגון קל עד שהכל מזהיב. מוסיפים את חלב הקוקוס. מבשלים על אש נמוכה עד שהכל מתחיל להיות רך ומתבלים במלח ,פלפל שחור ואגוז מוסקט לפי הטעם.
4 הסלט: מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לצנצנת, סוגרים ומערבבים. שופכים על תערובת עלים שטופה ומיובשת. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים