1 מחממים את ציר העוף בסיר רחב ומכניסים לתוכו את עלי המנגולד. מבשלים 5 דקות ומעבירים את העלים לקערה עם מי קרח לעצירת הבישול.
2 בסיר קטן מבשלים אורז עם מים ומלח במשך 15 דקות.
3 במחבת נפרדת מטגנים בצל קצוץ, שום ובשר טחון. מתבלים במלח פלפל, כמון, פפריקה אדומה וכוסברה קצוצה.
4 שורפים עגבנייה, פלפל חריף וחציל על האש, ומוסיפים לתערובת הבשר.
5 מוסיפים גם את האורז המבושל לתערובת הבשר.
6 בתבנית מסדרים את עלי המנגולד כך שיכסו את הקרקעית ואת הדפנות, ומותירים עודף, כך שיהיה אפשר לכסות את המילוי. מפזרים צנוברים, ומעליהם ממלאים בתערובת הבשר וסוגרים במעטפת עלי המנגולד.
7 אופים ב-190 מעלות במשך 30 דקות.
מתכוני התוכנית מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.