1 מבשלים את הכרוב הסגול 5-10 דקות.
2 מסננים ושומרים כוס אחת ממי הבישול בשביל הרוטב.
3 צולים את הכרוב בתנור עם שמן זית ומלח גס.
4 קולים את הפלפלים בתנור 10 דקות.
5 לרוטב: מרתיחים את מיץ הלימון בסיר עם הקורנפלור ומערבבים עד שהרוטב מסמיך.
6 מכינים שמן כוסברה: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון לעיסה חלקה.
7 מתבלים את הזוקיני ומטגנים בשמן זית עד השחמה.
8 הדג: מחממים מחבת עם שמן זית. ממליחים את הצד של העור ומטגנים כשהוא פונה כלפי מטה. לוחצים אותו מעט, והופכים בכל שתי דקות עד שהדג מוכן. מניחים בצד למנוחה.
9 מכינים רוטב שמנת: מביאים לרתיחה שמנת מתוקה עם מי הבישול של הכרוב הסגול ומבשלים עד צמצום.
10 הגשה: מסדרים את הירקות על צלחת, מניחים את הדג ועליו כפית רוטב לימון וכפית שמן כוסברה. מטפטפים מעל הירקות את רוטב השמנת.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.