1 מטגנים בסיר לחץ את הירקות עם השמיר ושיני השום. מוסיפים את הלשונות ומטגנים קלות. מוספים מלח גס ופלפל שחור ומכסים במים.
2 מביאים לרתיחה, וסוגרים את סיר הלחץ (במצב לחץ גבוה) לכשעה. מומלץ לפתוח לאחר כ-50 דקות לבחינת מצב הרכות של הלשונות - הן צריכות להיות רכות מספיק אך לא רכות מדי, ועדיין קצת צמיגיות.
3 תפוחי האדמה: מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד שהם רכים, אבל לא יותר מדי. מוציאים ומניחים בצד.
4 חזרת קלאסית: מערבבים את כל המרכיבים ומאזנים את הטעמים. החזרת צריכה להתקבל חריפה, חמוצה ומתוקה.
5 חזרת לבנה: מערבבים את כל המרכיבים.
6 הרכבת המנה: מקלפים את הלשונות המבושלות ומסירים חלקים שנראים מיותרים. חוצים כל לשון לשתיים לאורכה.
7 מקפיצים את תפוחי האדמה המבושלים בחמאה ושמיר. מתבלים.
8 מסדרים בצלחת לשונות טלה, שני סוגי חזרת ותפוחי אדמה.