1 מכינים את ציר הבשר: מחממים בסיר (אפשר לחץ) את השמן וצולים את צלעות הטלה והבצל עד השחמה קלה. מוספים את התבלינים ומטגנים עוד כ-2 דקות. מוסיפים מים לכיסוי ומביאים לרתיחה. מבשלים עם מכסה כחצי שעה בסיר לחץ או שעה וחצי בסיר רגיל, עד שהבשר רך ומתפרק מהעצם. מסננים לקבלת ציר נקי ושומרים את הבשר בצד.
2 טורפים את היוגורט היטב בעזרת מטרפה ומעבירים לסיר. מביאים לרתיחה. אחרי שהיוגורט רתח, מוסיפים חצי כוס מהציר המוכן ומערבבים היטב. מוסיפים את השום והנענע, מבשלים עוד כדקה ומכבים את האש.
3 מחממים שמן לטיגון עמוק. מפרקים את הכרובים לפרחים, שוטפים היטב ומטגנים בשמן החם עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.
4 מוסיפים את הכרובית המטוגנת ליוגורט יחד עם אגוז המוסקט, ההל והפלפל השחור ומבשלים כמה דקות.
5 מפרקים את בשר הצלעות ששמרנו מהציר ומערבבים עם האורז המוכן. מוסיפים צנוברים קלויים וטימין ומחממים בסיר קטן.
6 מגישים את המנה: במרכז הצלחת מניחים את הכרובית והיוגורט ומסביבה מסדרים ערמות של אורז. מקשטים בירוקים שאוהבים.