1 מורחים חמאה רכה בכלי הסופלה ומקררים במקרר.
2 פטיסייר השוקולד: מניחים שוקולד בקערה, מרתיחים חלב ושופכים לתוך השוקולד. מערבבים עד שנמס.
3 מערבבים קמח וקורנפלור. מסננים במסננת.
4 מערבבים את החלמונים עם 30 גרם סוכר.
5 שופכים פנימה את הקמח והקורנפלור ומערבבים היטב. מוסיפים את השוקולד והחלב.
6 מחזירים לסיר ומערבבים עד שמסמיך.
7 שופכים דרך מסננת לקערה ומצננים במקפיא.
8 מוציאים את כלי הסופלה שהתקרר. מורחים שכבה נוספת של חמאה ומפזרים סוכר. מנערים החוצה כך שיישאר רק הסוכר שנדבק. מחזירים לקירור.
9 המרנג: מקציפים את החלבונים עם 20 גרם סוכר לקבלת קצף יציב.
10 מוסיפים לפטיסייר את כפות השמנת ומערבבים.
11 מקפלים את המרנג לתוך הפטיסייר. שופכים לכלי הסופלה (קחו בחשבון שהוא תופח כמובן).
12 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15-20 דקות.
13 מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים.