1 שוטפים את האורז, מסננים ומבשלים לפי ההוראות.
2 טוחנים במעבד מזון את השקדים, אבקת הסוכר, מעט אספרסו ואמרטו.
3 מכינים מהתערובת עיגולים קטנים וסוגרים את שני הקצוות באגוזי מלך.
4 טוחנים במעבד מזון את בשר הבקר עם קמח אורז ומוסיפים הל, בהרט, כמון, פלפל שחור ומלח. צריכה להתקבל עיסה אחידה שאפשר ליצור איתה קציצות.
5 משטחים את העיסה בעזרת הידיים ויוצרים כדורים קטנים ושטוחים, כמו פיתות קטנות.
6 ממלאים כל עיגול בכדור מתערובת השקדים, וסוגרים היטב בידיים רטובות. שומרים קצת מתערובת השקדים להמשך.
7 בסיר מטגנים את כדורי הבשר והשקדים במעט שמן עד להשחמה קלה.
8 מוסיפים לסיר אספרסו, חצי כוס מים ומעט מתערובת השקדים כדי להסמיך את הרוטב.
9 מבשלים כ-20 דקות ומגישים על האורז.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים