לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 הבצק: מערבלים קמח, חמאה, מים, מיץ לימון וכפית מלח בבלנדר. מעבירים למקרר לכרבע שעה.
2 מקרמלים סוכר, מוסיפים מלח גס, פפריקה מעושנת, בלסמי ופלפל חריף.
3יוצקים את התערובת לתבנית טארט. על התערובת מסדרים את בצלי השאלוט ומעל מפזרים את קוביות החמאה.
4 אופים בתנור 20 דקות ב-200 מעלות.
5 מוציאים את התבנית מהתנור ומפזרים מעל הבצל תימין, מלח גס, גבינת סנט מור, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
6 מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים, מסדרים מעל הבצלים ומכניסים לעוד רבע שעה בתנור.מוציאים מהתנור, הופכים ומגישים.
פתח הכל סגור הכל