להכנת הקרם:
1 מקציפים בקערה את השמנת. מקפלים פנימה את הריקוטה וקרם פרש.
2 מבשלים בסיר קטן את מיץ העגבניות, מייפל, וניל ואת הסוכר החום.
3 לאחר שהתערובת בסיר חמה, מקררים מעט, מוסיפים בעדינות לקצפת ומניחים במקרר.
לבצק והרוטב:
1 אופים את עלי הפילו המשומנים בתנור עד להזהבה, מוציאים ומניחים בצד.
2 בסיר קטן, מבשלים את עגבניות השרי והחמוציות עם גרידת הלימון ומעט מייפל. מבשלים עד לקבלת מרקם ריבתי.
3 מסירים בעדינות את קליפת העגבניות.
4 מוסיפים לסיר מעט חמאה ושמנת מתוקה וממשיכים לבשל עד לקבלת זיגוג במרקם טופי, מסירים מהאש ומצננים במקרר כחצי שעה.
להגשה:
5 מניחים בצלחת הגשה שכבה של עלה פילו, מעליו שכבת קרם עגבניות ועלה פילו נוסף. בשכבה האמצעית מוסיפים את העגבניות והרוטב וסוגרים עם שכבה נוספת של פילו וקרם. מקשטים במעט רוטב שרי ומגישים.