1 מטגנים את תפוחי האדמה בשמן זית עד להזהבה והתרככות. ממליחים ומפלפלים.
2 מוסיפים את טבעות הזוקיני ומטגנים עוד 2-3 דקות. מוסיפים את עלי התרד והמנגולד ומקפיצים. ממליחים ומפלפלים שוב.
3 במחבת נפרדת מטגנים בחמאה את כרוב הניצנים עד להזהבה. מוסיפים פירורי לחם ומטגנים ביחד תוך הקפצה בערך 2 דקות, עד שפירורי הלחם מזהיבים.
4 מערבבים את שתי תערובות הירקות ביחד.
5 טורפים היטב את הביצים עם עשבי התיבול, היוגורט וגבינת הפרמזן. ממליחים ומפלפלים.
6 מחממים תנור ל-180 מעלות.
7 שופכים את הירקות למחבת קטנה משומנת, ומעליהם שופכים את תערובת הביצים. מפזרים שקדים קלויים, ואופים בתנור כרבע שעה, עד להתייצבות הביצים.
8 המטבל: טוחנים את הפטרוזיליה, הכוסברה, הפלפל החריף והלימון. מוסיפים מלח, פלפל ושמן זית עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מוסיפים את השמנת החמוצה, מערבבים ומתקנים תיבול.
9 מגישים את הפריטטה עם המטבל.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.