1 מטגנים בצל עד שהוא הופך לשקוף. מוספים 3 שיני שום שלמות, גבעולי סלרי קצוצים, דלעת, גזר וקישוא - כולם חתוכים גס.
2 מוסיפים את הרסק ומתבלים בכורכום, פפריקה, מלח וסוכר. מוסיפים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה. כאשר המרק רותח מוסיפים מלח, לימון, נענע יבשה וטרייה ועלי סלרי. מבשלים על אש קטנה עד שהכל מתרכך.
3 הבצק: שמים במיקסר את הקמח, המלח והביצה ומוספים מים עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק. שמים בקערה ונותנים לו לנוח כשעה במקרר.
4 בינתיים מכינים את המילוי: קוצצים בצל ועלי סלרי דק דק, מוסיפים לבשר, מתבלים ומוסיפים כף מים.
5 מרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים עיגולים בעזרת כוס, שמים באמצע כל עיגול קצת מהמילוי, סוגרים לחצי עיגול, מהדקים את הקצוות וסוגרים מסביב לאצבע את השוליים לקבלת מעין ״כובעון״.
6 מרתיחים מים, מוסיפים קצת מלח ומבשלים את הכיסונים אחד אחד. כאשר הם צפים מחכים 5-6 דקות, מוציאים ומגישים עם המרק.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.