1 פורסים את הגמבות לרצועות ומניחים בתחתית סיר בשכבה אחת.
2 קוצצים גס את הכוסברה ומפזרים מעל הגמבה בסיר.
3 מפרקים את ראש השום, מקלפים את השיניים ומפזרים בסיר.
4 מפזרים בסיר את הפלפלים החריפים היבשים.
5 חותכים את המוח לפרוסות בגודל של 1-2 ס"מ ומסדרים בשכבה אחת בסיר.
6 ממלאים את הסיר במים עד לגובה המוח ומביאים לרתיחה.
7 מוסיפים 2 כפיות כורכום ומביאים לרתיחה נוספת.
8 מערבבים בצד את הפפריקה עם השמן ושופכים בתנועה מעגלית לסיר. מביאים לרתיחה נוספת ומידי פעם מנערים את הסיר לערבוב הנוזלים.
9 מוסיפים את המלח והכמון, מנמיכים את האש ומבשלים 45 דקות עד שעה, עד שהרוטב מצומצם לחלוטין.