1 הפלפל: קולים את פלפל השושקה היטב בתנור ומקלפים. פותחים אותו רק מצד אחד ומוציאים את הגרעינים.
2 מערבבים בקערה גבינת עיזים ויוגורט עזים, בצל ירוק, שמיר, אגוזי מלך, שמן זית ואבקת ג'ינג'ר. ממלאים את הפלפל.
3 הכרישה: מערבבים היטב את הכרישה הקצוצה, השמנת, הבצל, השום, התבלינים והחמאה.
4 מבשלים 4 עלים מהכרישה השלמה במי מלח. מוציאים, מסדרים את התערובת ומגלגלים כמו סושי. עוטפים בניילון נצמד.
5 האספרגוס: מקלפים את האספרגוס ומטגנים דקה בשמן זית עם מלח ופלפל.
6 בינתיים טוחנים בבלנדר אגוזי מלך, שום, פטרוזיליה, קצת שמיר ופרמזן עד שנוצרת אבקה.
7 מגלגלים את האספרגוס באבקה ומחזירים לטיגון לדקה נוספת.
8 בייבי זוקיני: חותכים בייבי זוקיני לשניים, מתבלים ומטגנים משני הצדדים 2 דקות בשמן זית.
9 מערבבים את השאלוט, הפטרוזיליה, השום, הענבים, 3 כפות שמן זית, חומץ התפוחים, מלח ופלפל. משרים את הזוקיני עד ההגשה.
10 הטפנד: טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת קרם.
11 מצלחתים: מורחים את רוטב הטפנד ומסדרים את הירקות כמו זר.
המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.