1 בקערה מפוררים את החמאה לתוך הקמח, מוסיפים את השמנת החוצה ומאחדים בעדינות לבצק. מניילנים ומעבירים למקרר לחצי שעה.
2 מטגנים בשמן זית את הבצל להתרככות והזהבה קלה. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד 2 דקות.
3 מוסיפים את הירקות ומטגנים עד שהירקות רכים למאכל אך לא הופכים למחית או מתפוררים.
4 במחבת קטנה מחממים את התבלינים בשמן זית בערך דקה, ומוסיפים את השמן המתובל לירקות. טועמים ומתקנים תיבול.
6 נותנים לתערובת הירקות להתקרר, מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.
7 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית שקעים (של מאפינס).
8 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק יחסית, וקורצים עיגולים בשני גדלים: אחד שמתאים לבסיס המאפה ולצדדים, ואחד שמתאים לסגירה שלו.
9 משמנים את תבנית השקעים בסיסי ומניחים בכל שקע עיגול בצק. מצמידים היטב לבסיס ולצדדים, וממלאים את השקעים במלית ירקות - בנדיבות עד שאפילו גולש מעט. מברישים את שולי הבצק בביצה ומדביקים את העיגולים שנועדו לסגירה. מצמידים היטב ומברישים גם את פני המאפה.
10 מכניסים לתנור עד הזהבה יפה, 15-10 דקות. מוציאים מהתנור, ממתינים כמה דקות ומחלצים בעדינות מרבית להמשך קירור מחוץ לתבנית.
11 מכינים שמן כורכום: במחבת מערבבים את כל המרכיבים ומחממים על אש נמוכה מאוד כמה דקות. מכבים ומניחים לצינון מלא.
12 מערבבים את היוגורט עם השום והמלח. שמים את רוטב היוגורט בקערת הגשה קטנה ומעל מזליפים את שמן הכורכום ללא המשקעים של אבקת התבלין.
13 טוחנים יחד את כל מרכיבי הצ'אטני, טועמים ומתקנים תיבול. מגישים את המאפה לצד המטבלים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.