1 שווארמה: קוצצים את הטחול לפיסות קטנות מאוד. מחממים שמן זית במחבת וכשהיא רותחת צורבים את הטחול כ-5 דקות. מוסיפים תבלינים ומערבבים עוד 5 דקות.
2 נאן: מערבבים קמח, סוכר, סודה לשתייה, מלח ואבקת אפייה. מוסיפים יוגורט ושמן זית ומערבבים, ותוך כדי מוסיפים חלב עד שנוצר בצק גמיש ומעט דביק. מניחים לנוח ל-20 דקות.
3 לאחר שבצק הנאן נח מרדדים לצורת נאן ומניחים על מחבת חמה ללא שמן עד שמוכן משני הצדדים.
4 סלט בצל: חותכים בצל לפרוסות, מניחים במסננת, מפזרים כף מלח ומערבבים. מניחים במסננת ל-20 דקות. לאחר 20 דקות סוחטים עם הידיים ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
5 מערבבים את הטחינה עם שאר המרכיבים לממרח חלק.
6 מקפיצים את התרד כמה דקות במחבת עם שמן זית ומלח גס.
7 מרכיבים: מניחים נאן על צלחת ומעל מפזרים מהשווארמה, תרד, בצל בסומק, כף יוגורטחינה ומעל הכל סוחטים מיץ מעגבנייה.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.