מילוי מטבוחה 1 חותכים עגבניות, קוצצים את הפלפל החריף ומתבלים. 2. מבשלים כ-30 דקות. 3. מערבבים בקערה את המטבוחה עם הטונה, הזיתים והאריסה. 4. ממלאים את המלאווח ומגלגלים. 5. מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור כחצי שעה על חום בינוני.
מילוי גבינה וחצילים 1 מכינים את הביצים הקשות בצלחת. 2. חותכים את החצילים ומפזרים מלח גס. 3. מטגנים את החצילים במחבת. 4. מגרדים את הגבינות והביצה לתוך קערה. 5. ממלאים את המלאווח ומגלגלים. 6. מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור כחצי שעה על חום בינוני.
מילוי גבינה וצימוקים 1 מערבבים בקערה גבינה לבנה, כפית סוכר וניל, וחופן צימוקים. 2. מקמחים ומרדדים מעט את המלאווח. 3. ממלאים ומגלילים. 4. מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור כחצי שעה על חום בינוני.