1 קולים את השקדים בתנור בחום בינוני או על מחבת, עד שהם משחימים מדי.
2 מניחים את הצלעות על מגש ומפזרים שמן זית, חצי מכמות ההל, כוכב האניס, קינמון, סילאן והשום הכתוש ומעסים בעדינות את התבלינים לתוך הבשר להחדרת הטעמים. הופכים את הצלעות וחוזרים על התהליך עם החצי הנותר של התבלינים. משאירים להשרייה בשמן שעובדים על שאר המתכון.
3 משרים את התמרים בשמן זית ומעט פלפל לכמה דקות.
4 קוצצים את עשבי התיבול והבצל האדום דק ומעבירים לקערה.
5 מפזרים מלח ופלפל גרוס בנדיבות על שני צידי הצלעות ומטגנים אותן במחבת עם שמן זית על אש גבוהה כ-4-3 דקות מכל צד.
6 צולים את התמרים באותו המחבת מבלי להזיזם עד שהם משחימים מעט מכל צד.
7 מוסיפים מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל ואת השקדים לתערובת העשבים והבצל ומערבבים בעדינות.
8 מסדרים את הצלעות על הצלחת, על כל צלע תמר, וכמות שווה של תערובת עשבים לצד כל צלע. מפזרים מעט טחינה גולמית מעל הצלעות ומגישים.