1 למשרה: שמים בקערה את שמן הזית וחרדל הדיז'ון. מורידים את העלים מהרוזמרין והטימין, קוצצים, מוסיפים לקערה ומערבבים. מכניסים פנימה את רצועות העוף, ונותנים למשרה לנוח זמן רב ככל הניתן (בין שעה ליומיים).
2 צורבים את חזה העוף על מחבת פסים ומזלפים מיץ לימון.
3 הטפנד: מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
4 מחממים תנור ל-170 מעלות. קורעים פיסות מגבינת המוצרלה ומערבבים עם הטפנד, עלי הרוקט והעוף. ממלאים את חצאי הבאגט.
5 מכניסים את הבאגטים לתנור למשך 10-12 דקות, עד שהגבינה מבעבעת. מגישים עם רוטב טחינה או רוטב לימון בצד.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים