1 מתחילים בהכנת הממולאים: חולטים את עלי הגפן במים חמים כ-3 דקות ומצננים.
2 מכניסים את הבצלים, חוץ מאחד, לסיר מלא מים, מרתיחים ומבשילים עד שהבצלים מתרככים. מצננים בצד.
3 קוצצים את הבצל הנותר דק ומטגנים אותו בסיר עם 2 כפות שמן. מפזרים את גרגירי החומוס ומעל את עצמות העגל. מתבלים עם קורט מלח, קורט פלפל שחור גרוס וצ'ילי מתוק יבש.
4 מערבבים את הבשר הטחון עם האורז.
לכל מתכוני הפרק
5 מפרידים את שכבות הבצלים שהתקררו.
6 ממלאים את עלי הגפן בכף מתערובת הבשר ומקפלים לצורת סיגר.
7 ממלאים גם את גלדי הבצל בתערובת הבשר וסוגרים את שתי הקצוות.
8 מסדרים את הממולאים בסיר ומוסיפים מים עד לגובה הממולאים. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה קלה.
9 מנמיכים את האש, מוסיפים את המשמש ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה.