1 מכינים את הפיתה: מערבבים את כל החומרים ולשים עד לקבלת בצק חלק ורך. מניחים בצד להתפחה כחצי שעה.
2 מחממים תנור ל-250 מעלות
3 מחלקים את הבצק לכדורים קטנים, ומרדדים במערוך או בידיים לצורת פיתה. אופים בתנור עד שהן משחימות.
4 מכינים את המילוי: מפרקים את הכרובית לפרחים ומבשלים בסיר מלא במים רותחים עם מעט מלח וכמון למשך 10 דקות.
5 מסננים ומקררים את הכרובית וחותכים אותה לחתיכות גסות.
6 קוצצים את הבצל הירוק, הנענע, הכוסברה, הפטרוזיליה והשום ומוסיפים לכרובית. טורפים את הביצים בקערה קטנה ומוסיפים לתערובת. מוסיפים גם את הפלפל האנגלי, הכמון, המלח והקמח ומערבבים בעדינות.
7 מחממים במחבת טפלון שמן זית בגובה חצי ס"מ וכשהוא חם יוצרים מתערובת הכרובית מעין "חביתות" קטנות. מניחים בשמן.
8 כשהחביתה במחבת מפזרים על החלק העליון פיסטוק קצוץ, וכשמשחים החלק התחתון הופכים אותה ומטגנים את הצד עם הפיסטוק עד להשחמה. מוציאים לנייר סופג.
9 מכינים את הרוטב הירוק: מכניסים למעבד מזון כל החומרים יחד עד שמתקבלת תערובת חלקה ורכה מאוד, אפשר להוסיף שמן ומיץ לימון אם היא סמיכה מדי.
10 מרכיבים את הפיתות: יוצרים בהן כיס עם סכין, מורחים את הרוטב הירוק ומכניסים חביתה. מגישים מיד.