1 מערבבים היטב קמח, מים ומלח למרקם מימי ללא גושים, ומניחים ל-15 דקות.
2 מטגנים בצל, מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל. כותשים שום, כוסברה ובזיליקום ומערבבים עם שעועית לבנה ואדומה. מצמצמים את הרוטב.
3 על מחבת חמה יוצקים מעט מהבלילה ובעזרת מברשת סיליקון מורחים על כל המחבת לקבלת עלה דק. מוציאים כשמוכן.
4 כשהעלה מתקרר מהדקים על מצקת ומכניסים לסיר עם שמן רותח, כדי לקבל עלה סיגר בצורת צדפה.
5 ממלאים את הצדף בתערובת השעועית עם הבצל, ואת הבצק שנשאר מהבוריק מטגנים ומוסיפים מעל המנה.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים