1 שמים בסיר את החלב, המים, הסוכר והחלב המרוכז ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האורז, מערבבים ומרתיחים שוב.
2 מבשלים עם אז בינונית ומערבבים כל הזמן (האורז לריזוטו מרבה להידבק לסיר, במיוחד שיש סוכר). כשאין כמעט נוזלים מוסיפים את קרם הקוקוס ומבשלים עד שהאורז כמעט יבש מהנוזלים. מקררים לגמרי.
3 לוקחים מהאורז כמות של פחות מכדור טניס, משטחים לעיגול, ממלאים עם כדור שוקולד וסוגרים את האורז לכדור ממולא בשוקולד.
4 טובלים את הכדורים קודם בקמח, אחר כך בביצה ובסוף בפנקו (פירורי הלחם). מחממים סיר עם שמן. כשהשמן חם מאוד אבל לא רותח מכניסים את הכדורים ומטגנים מכל הצדדים עד שהכדורים מזהיבים. עדיף לאכול אותם חם.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל מתכוני התכנית