1 מחממים בסיר את שמן הקוקוס ומוסיפים בהדרגה את התבלינים, העדשים, העוף, העצמות והעגבניות. כשהכל מטוגן ומתובל היטב מוציאים את העוף ואופים בתנור טורבו בחום 200 מעלות ל-30 דקות שמזהיב מאוד.
2 מוסיפים את הנוזלים לסיר, ומבשלים חצי שעה לפחות. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
3 בסיר נוסף מבשלים את האורז העגול לפי הוראות היצרן.
4 כשהאורז מוכן - מערבבים אותו בקערה עם סויה ושמן שומשום ועם הזרעים הכתושים. מטגנים את האורז במחבת עד שהופך לקריספי.
5 מסננים את המרק, שומרים את הנוזל ומפרידים את העדשים משאר המרכיבים.
6 מרכיבים: מפרקים מהעוף על צלחת ההגשה, מוזגים מהמרק ומניחים בתוכו כמה כפות עדשים מסוננות (ללא העשבים והתבלינים). מוסיפים מעט אורז ומקשטים בעלי כוסברה במרכז הצלחת.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.