1 המילוי: מקלפים את תפוחי האדמה הלבנים וחותכים לקוביות קטנות. מבשלים במים רותחים 30-35 דקות עד לריכוך.
2 מועכים את תפוחי האדמה ליצירת פירה, מערבבים עם החמאה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מעבירים לשק זילוף.
3 הכיסונים: מערבבים את כל המרכיבים ליצירת בצק אחיד, לשים טוב כ-10 דקות ומניחים בצד למנוחה של 15-30 דקות.
4 מרדדים את הבצק דק וחותכים לקוביות של ס"מ וחצי על ס"מ וחצי. מניחים במרכז כל ריבוע מהמילוי ומקפלים לצורת טורטליני.
5 המרק: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות של 1X1 ס"מ ואת הגמבה והבצל לקוביות קטנות.
6 מטגנים במחבת את תפוחי האדמה בשמן זית ומעט חמאה כ-10 דקות. מורידים מהאש.
7 באותה מחבת מטגנים כ-10 דקות את הבצל והגמבה.
8 מרתיחים סיר עם ציר העוף, וכשהציר מגיע לרתיחה מוסיפים את הירקות. מבשלים כ-10 דקות ומתקנים טעמים עם מלח ופלפל.
9 מוסיפים את הכיסונים ומבשלים מקסימום 10 דקות. מגישים.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.