המצרכים :לדף הקרם פרש:
לסלט הסלמון:
לגרניטה:
אופן ההכנה:1 דף קרם פרש: מערבבים את כל החומרים עם הקרגינן ומביאים לרתיחה. יוצקים על תבנית ומניחים במקרר. 2 סלט סלמון: משרים את הסלמון בסויה כחצי שעה. לאחר מכן צורבים אותו בברנר ושוברים אותו לחתיכות בידיים. מערבבים עם שאר המרכיבים. 3 גרניטה: טוחנים במעבד מזון קרם פרש, עגבניות וחזרת ומסננים. מרתיחים את התערובת ומוסיפים קורנפלור ומלח. מערבבים, מורידים מהאש ומקפיאים. כשקפוא – טוחנים לגרניטה. 4 הרכבת המנה: חותכים ריבוע מדף הקרם פרש, ממלאים בסלט סלמון ומגלגלים לרול. מניחים את הרול במרכז צלחת ומעליו שמים את הגרניטה. >> בן הזוג של שף דודו ביטון למשימה היה יהונתן ביטון. הנה המתכון שלו |