1 מסירים את הבשר מהעצם, חותכים לרצועות, טוחנים טחינה אחת בינונית ומכניסים למקרר כדי שהשומן יישאר קר.
2 קוצצים דק את כל הירקות ועשבי התיבול ומוסיפים לתערובת הבשר. מוסיפים 700 מ"ל מים ומתבלים לפי הטעם. מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה ומכניסים לקירור לשעה.
3 טוענים את מכשיר הנקניקיות בתערובת הבשר, מלבישים את המעי הסינתטי על הצנתר, ממלאים בתערובת הבשר ומנקנקים לגודל הרצוי.
4 הפריקסה: מערבבים את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים כ-700 מ"ל מים (בהתאם לכמות הלחות בקמח). לשים עד ליצירת בצק אחיד וחלק, ומתפיחים כחצי שעה.
5 קורצים כדורים ומרדדים לצורת אליפסה. מסדרים על משטח משומן, מכסים ומתפיחים עוד כחצי שעה.
6 מחממים שמן קנולה לטמפרטורה של 170 מעלות ומכניסים את הפריקסה כשהחלק העליון עם הקרום פונה לשמן. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג.
7 מטגנים את הנקניקיות להזהבה ומגישים בלחמניות הפריקסה עם סלט, טחינה, אריסה ועמבה.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.