1 לעוגת שוקולד: ממיסים בבן מארי את השוקולד והחמאה ומערבבים עד שנוצר רוטב מבריק. מוסיפים סוכר וטורפים ידני במטרפה עד שנבלע בתערובת.
2 מוסיפים ביצים, בכל פעם ביצה אחת, וטורפים עד שהיא נבלעת.
3 מוסיפים קקאו, מלח וקפה ומקפלים בעזרת לקקן או מטרפה רק עד שהתערובת אחידה.
4 יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 20 ס"מ ואופים ב-180 מעלות עד שהיא תפוחה ויציבה מאוד בשוליים אך רוטטת במרכז (כ-20 דקות). מקררים את העוגה (אפשר להעביר ישר למקפיא כדי לעצור את האפייה ולשמור על מרקם פאדג'י).
5 גנאש: מחממים יחד בסיר קטן את כל המרכיבים עד להמסה של השוקולד. ממתינים דקה ומוסיפים כף חמאה. שופכים את הגנאש מעל העוגה הקרה.
6 קצפת מסקרפונה: מקציפים יחד הכל עד לקבלת קצפת רכה אך יציבה.
מגישים פרוסת עוגה ולצדה מעט קצפת.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.