1 הכנת הטרטר: קולפים את החצילים התאילנדיים. בעזרת קולפן ממשיכים לקלוף סרטים דקים ומניחים בקערה עם לימון ומלח.
2 קולים את החציל על אש גלויה, קולפים ומוציאים את בשר החציל בלי הגרעינים ומניחים במסננת עד שיתקרר.
3 קוצצים בסכין את פילה הבקר לקוביות קטנות, מערבבים עם כל שאר המרכיבים ומתבלים.
4 קולפים את הארטישוק הירושלמי, פורסים דק במנדולינה ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צ'יפס פריך.
5 טוחנים את כל המרכיבים לוויניגרט מלבד השמן. לאחר שהרוטב אחיד, מזליפים בהדרגה את השמן לאמולסיה.
6 מרכיבים: בעזרת רינג יוצרים במרכז צלחת עיגול טרטר. מניחים מעל צ'יפס ומרימים את הרינג בעדינות. מסביב מזליפים את הוויניגרט.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.