1 מטגנים שני בצלים. מוסיפים כפית סוכר חום ומטגנים עד הזהבה מלאה. מוסיפים את הבשר החתוך ומטגנים אותו מכל הכיוונים.
2 מוסיפים קצת קינמון, קצת אגוז מוסקט, פלפל אנגלי, מלח, פלפל ו-2 כוסות מים ומבשלים כשעה ורבע תוך כדי השגחה. אם המים מתאדים, מוסיפים עוד.
3 הקוסקוס: מכסים את הקוסקוס המהיר עם מים שיגיעו 2 ס"מ מעליו. מוסיפים מלח, פלפל ושמן ומכסים. כשהוא מוכן, מפוררים אותו בעזרת מזלג.
4 הטנזיה: מטגנים את 2 הבצלים שנותרו עד השחמה גמורה. מוסיפים כפית סוכר חום, חופן צימוקים, 6 שזיפים שחורים ומגולענים, 8 משמשים יבשים, אגוזי מלך, אגוזי פקאן וקצת שקדים. מטגנים, מערבבים ומוסיפים כפית סילאן, עוד קצת סוכר חום, קצת ציפורן וקינמון. מטגנים עד שהכל שחום מגישים עם הקוסקוס והבשר.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!