1 לצ'ה דה טיגרה: סוחטים את הליימים לתוך קערה. מוסיפים את היוזו, הפיסקו ואת שאר המרכיבים ומערבבים היטב. מוסיפים קוביית קרח, אוטמים את הקערה עם ניילון נצמד ומעבירים לקירור למשך שעה.
2 מעבירים את החומרים דרך מסננת (משתמשים רק בנוזל) ומחזירים לקירור עד שמתקרבים למועד ההגשה.
3 לבטטה: שמים את הבטטה בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים 25-30 דקות או עד ריכוך. מסירים בעדינות את הקליפה וחותכים את הבטטה לקוביות בגודל 2 ס"מ בערך. מערבבים את הקוביות עם שמן זית, מתבלים במעט מלח, מסדרים על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור שחומם ל-220 מעלות במשך 5-7 דקות, עד הזהבה יפה.
4 לסביצ'ה: משרים את בצל השאלוט הפרוס בקערת מי קרח למשך 20 דקות (זה נותן לו מרקם פריך).
5 מוציאים את הלצ'ה דה טיגרה המצונן ומניחים בתוכו את קוביות הדג למשך 3 דקות בלבד. מערבבים בעדינות במהלך ההשריה. מסננים את הדג החוצה ושומרים את הרוטב בצד.
6 מערבבים את הכוסברה הקצוצה עם קוביות הדג.
7 להגשה: בצלחת קטנה מניחים מעט דג, מעט אבוקדו ומעט בטטה, מעט מהתירס הקלוי ומעט שאלוט. יוצקים מעל כף מהרוטב שנשאר ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.