1 מכינים את הקארי: ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים בה את הבצל, שיני השום, הפלפל חריף, הג'ינג'ר והלמון גראס.
2 שהירקות מתרככים מוסיפים כף גדושה של משחת קארי צהובה וממשיכים לטגן עוד כמה רגעים. מוסיפים עגבניות קצוצות ושמנת ומבשלים עוד כמה דקות. מורידים מהאש ומסננים לרוטב חלק.
3 מחממים תנור ל-200 מעלות.מסדרים את עגבניות השרי בתבנית תנור מרופדת בנייר מחר עם שמן זית ומלח גס וצולים בתנור עד שהעגבניות רכות ושחומות.
4 מחממים מחבת פסים עם חמאה וצולים את הבוקצ'וי החצוי עם מעט מלח גס עד להשחמה.
5 מפלטים את הלברק ומחלקים את הפילטים לקוביות בגודל 4 ס"מ. צולים במחבת החמה שבה צלינו את הבוק צ'וי עד שהדג עשוי.
6 מסדרים את הקארי בצלחת, מוסיפים את קוביות הדג, העגבניות והבוק צ'וי ומקשטים עם עלי כוסברה ופרחי כרובית.