1 מנקים את הדגים, מסירים את האדרות והראשים ויוצרים מכל דג מעין "עלה" אחד פתוח. לא מסירים את העור.
2 קוצצים את כל חומרי המילוי ומערבבים לכדי משחה חלקה.
3 מניחים כל זוג פילטים אחד על השני וביניהם מורחים את המשחה שהכנו, ללא הנוזלים.
4 מצפים בקמח, טובלים בביצה ומצפים בפנקו. מטגנים בשמן עמוק.
5 מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
6 קוצצים את כל חומרי הסלט, מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.