1 כותשים את הזיתים עם קצת שום ופלפל שחור ושמן זית. 2. חוצים את הלחמניה וקולים בתנור, מוציאים ומורחים את ממרח הזיתים. 3. סוגרים את הבשר בצלייה במחבת עם שמן זית/חמאה ומכניסים לתנור להמשך הכנה. 4. חולטים את האספרגוס ומצננים במים קרים. 5. מקפיצים את הפטריות בשמן זית.
להכנת ביצה עלומה: מרתיחים מים עם טיפה חומץ, יוצרים מערבולת בתוך המים ומכניסים את הביצה.
הרכבת המנה: 1 מורחים על הלחמניה את ממרח הזיתים. 2. פורסים את הבשר על הלחמניה ומעל מניחים בעדינות ביצה עלומה, ובצד מניחים את האספרגוס והפטריות (ניתן לפזר פרמז'ן על האספרגוס).