1 מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מחממים סיר עם כוס שמן וכוס מים עד לרתיחה. מפעילים את המיקסר עם התערובת היבשה ומוזגים את הנוזלים פנימה בהדרגה. מערבלים עד שנוצר בצק וממשיכים לעבד ידנית עד שהבצק אחיד ורך.
>> מתכונים לשבועות
2 המילוי: קוצצים דק את כל עשבי התיבול. מקפיצים את הפטריות והבצל במחבת עם מעט שומן טלה, מלח ופלפל שחור.
3 קוצצים לקוביות את האנטרקוט ואת שאר שומן הטלה ומעבירים לקערה. מוסיפים את עשבי התיבול ותערובת הפטריות והבצל ומערבבים היטב.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות.
5 פותחים את הבצק, קורצים עיגולים וממלאים בתערובת המילוי. מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום שחור ולבן. אופים 45 דקות.
6 בצל מקורמל: פורסים את הבצלים לרצועות ומטגנים עד לקרמול יחד עם עגבניות מיובשות, מעט מלח ופלפל וסוכר חום.
7 הסלט: קוצצים דק את עשבי התיבול ומקפיצים את הפטריות בשמן זית.
8 מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל ולימון.
9 מגישים את עוגיות הבשר עם הבצל המקורמל וסלט העשבים.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.