1 במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי מלית הפיסטוק למעט הדובדבנים לקרם חלק, ומעבירים לשקית זילוף.
2 מעבדים את חומרי השטרויזל לבצק במרקם חולי.
3 בעזרת מטרפה מערבבים בקערה את חומרי הבלילה לפי הסדר.
4 מרפדים תבנית שקעים במנג'טים ויוצקים מהבלילה עד לשלושת רבעי גובה השקע.
5 מזלפים למרכז הבלילה את מילוי הפיסטוק עד לסוף גובה השקע ומטמיעים בפנים דובדבן אמרנה. מפזרים מעל כל שקע כפית בצק שטרויזל.
6 אופים ב-180 מעלות כחצי שעה. לאחר האפייה מזלפים מעט מהסירופ של דובדבני האמרנה.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.