1 מעבדים במיקסר עם וו לישה את הקמח, החלמון, החמאה והמלח. מוסיפים מים וממשיכים לעבד עד שהבצק אחיד.
2 קוצצים בצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף. קוצצים בינוני את עלי המנגולד והסלרי ומוסיפים. כשהנפח שלהם יורד מוסיפים את הכבדים, מלח ופלפל ומטגנים הכל יחד.
3 מרדדים את הבצק ומסדרים אותו בתבנית, כולל הדפנות (לא משתמשים בכולו). מסדרים את המלית ומכסים בשכבה נוספת של בצק.
4 אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות 25-30 דקות.
5 לסלט: קוצצים עגבניות, בצל סגול ופלפל חריף ומתבלים במלח, שמן זית ולימון. מגישים עם המאפה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!