1 בקערה עם מעט מים, שמים תפוח אדמה מקולף חתוך לקוביות ומכניסים למיקרוגל(כ-10 דקות. לעצור ולבדוק). מבשלים עד לריכוך. מוציאים את המים, מוסיפים מחית כמהין לפי הטעם. מתבלים במלח ומוספים חצי מכמות החמאה וחצי ממיכל השמנת מתוקה. מועכים לפירה.
2 מניחים בצלחת את נתח הפילה. שמים בקערה את המחצית השנייה של החמאה והשמנת ואת ציר הדגים. מערבבים ושופכים על נתח פילה הדג. מניחים מעל מעט עלי מרווה ומתבלים בצ'ילי חריף.
3 מכניסים את הקערה למיקרוגל למספר דקות בעוצמה בינונית עד שהדג משנה צבעו ללבן. כשהדג הופך ללבן הוא מוכן. חשוב לבדוק מדי דקה את הדג כיוון שאם הדג יבושל דקה אחת יותר מדי, הוא יתייבש.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים