1 מערבלים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הלחם 8 דקות. לאחר מכן מעבדים ביד עוד 10 דקות, מחלקים ל-3 כדורים ומתפיחים 40 דקות עם מגבת.
2 כותשים במכתש ועלי את כל המרכיבים למרקם גס.
3 פותחים כל כדור בצק למלבן דק ומורחים שכבה דקה מאוד של המילוי על שני שלישים מהבצק. מקפלים כלפי פנים את השליש ללא המלית, ומעליו מקפלים את השליש עם המלית. מרדדים שוב, וחוזרים על הפעולה עוד פעמיים ללא מילוי.
4 מגלגלים לגליל, חורצים באמצע, מחברים את שני החצאים ויוצרים שבלול. מניחים בתבנית בקוטר 18 ס"מ, מניילנים ומעבירים לתפיחה במקרר ל-10 שעות.
5 אופים ב-240 מעלות 20 דקות על אבן, ולאחר 20 דק מורידים טמפרטורה ל-180 מעלות ואופים 40 דקות נוספות.
6 סלט עגבניות וחצילים: מטגנים בצל עם פלפל חריף עד להזהבה ומוציאים מהמחבת. מטגנים את החציל עד להזהבה קלה ומוסיפים את הבצל והפלפל, העגבניות, הפפריקה והמלח ומבשלים בלהבה נמוכה 30 דקות.
7 קונפי שום: מבשלים את כל המרכיבים בלהבה נמוכה 30 דקות, ולאחר מכן טוחנים ומבשלים 10 דקות נוספות.
8 ריבת שומר וחמאת פלפל שחור: מבשלים את השומר עם הסוכר והערק 20 דקות ומניחים לצינון. מקציפים את החמאה עם הפלפל השחור 4 דקות. מגישים יחד, באותה צלחת את החמאה וריבת השומר.