1 חוצים את החציל לסירות, חורצים אותו לאורכו ולרוחבו עם סכין חדה, מורחים שמן זית ומכניסים לתנור לאפיה מוקדמת של כחצי שעה עד לריכוך פנים החציל.
2 מכניסים לקערה את כל הגבינות, מרוקנים את סירות החציל, מערבבים יחד, מוסיפים מלח ופלפל ומעט מאוד אגוז מוסקט.
3 את הבלילה ממלאים לתוך סירת החציל שרוקנו ומכניסים לתנור (180 מעלות) למשך 20 דקות.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (מנה אחת):
אנרגיה | 581 קלוריות |
חלבונים | 41 גרם |
פחמימות | 43 גרם |
שומנים | 28 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השביעית- חלק ב של העונה החדשה