1 מאחדים את החומרים לבצק הפסטה, לשים עד לקבלת בצק גמיש ומעבירים למקרר לחצי שעה. לאחר חצי שעה פותחים את הבצק במכונת פסטה, ויוצרים דפי פסטה גדולים.
2 מבשלים את הפסטה במים מומלחים רותחים למשך דקה וחצי. לאחר הבישול נותנים לדף הפסטה להתקרר מעט, וקורעים לחתיכות בעזרת הידיים.
3 צורבים את חתיכות הבשר במחבת עד לסגירה, מוציאים מהמחבת וקוצצים כמה שיותר דק.
4 מטגנים את הבצלים עד להשחמה עם מעט שמן שומשום. מחזירים את הבשר, מוסיפים את הפטריות (שומרים את מי ההשריה), השום, הסוכר והג׳ינג׳ר. מטגנים יחד כמה דקות ומוסיפים את הכוסברה וזרעי הכוסברה. מתבלים בסויה וברוטב דגים לפי הטעם.
5 מגבירים לאש גבוהה, שופכים פנימה את הבירה והסאקה ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, וכשהנוזלים מתאדים והבשר עדיין לא רך, מוסיפים את מי ההשריה של הפטריות ומבשלים עד לריכוך הבשר.
6 כשהבשר רך מאחדים עם קרעי הפסטה ומגישים יחד.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.